About

Et trendsættende og farverigt blomsterstudio

All About Flowers

Er et moderne blomsterstudio i Middelfart.  Vi har specialiseret os i udsmykningsopgaver med blomster, og beskæftiger os med at lave blomster i særklasse til events, bryllupper og virksomheder.

Vi skaber unikke og æstetiske løsninger indenfor alle botaniske grene, samt kunstige og tørrede blomster for en langvarig levetid. 

Vi er landsdækkende, og kommer gerne ud og rådgiver, samt sætter det hele op på locations. Det er desuden muligt, at hente bestilte blomster og udlejningsprodukter efter aftale på vores lager i Middelfart

All About Flowers hed tidligere Lille Frøken Flora. Men som firmaet udviklede sig, og fik opgaver udenlands, var det på tide med en omlægning – her også en navneændring. 

Lille Frøken Flora var i 2020 nomineret til Best of Odense og har senest fået LUXlife Magazines bloggerpris ”Most Outstanding Floral Design Studio 2021″.

Indehaver og stifter

Camilla Christjansen er en prisvindende blomsterdekoratør og designer.  Hendes arbejder kendetegnes ved utraditionelle farve- og blomster sammensætninger, samt den moderne signaturstil, hvor hun udfordrer og udvikler normen indenfor blomsterbinderi. 

Hun har vundet Københavnsmesterskaberne i moderne blomsterkunst og har desuden deltaget i Danmarksmesterskaberne med flotte resultater.

Hun har stor erfaring med udsmykningsopgaver i både ind-og udland, hvor hun rejser rundt og udsmykker alt fra messestande, filmoptagelser, butikker og fotoshoots til display setups og meget mere.