Events

Vi lever for de smukke øjeblikke og gør jeres event til noget helt særligt

Kompetent samarbejdspartner til dit event

All About Flowers har stået bag mange events. Vi lægger vægt på at skabe den helt rigtige stemning, og vi står gerne for udsmykning af hele venuer med både blomster, lys og vores udlejningsgenstande (lysestager, vaser mm.). 

Som noget nyt fra 2023, tilbyder vi nu også komplette bordopdækninger, igennem vores søsterfirma Bloomingtables.dk som udlejer stel, glas mm. 

Vi laver store dekorationsopgaver i både ind-og udland. Vi har erfaring med blomstervægge, svævende blomsterinstallationer, borddekorationer, vaser med blomster i hundredvis og meget mere.

PR-event

Planlægger du et PR-event? 
Vores ypperste opgave er, at forstå din/jeres identitet således, at eventet bliver en perfekt afspejling af din/jeres stil og smag. Med vores skræddersyede løsninger og professionelle team bliver planlægning og koordineringen af eventets setup let som en leg.

Et PR-event skal give deltagerne et indtryk, som vil blive husket. Her kan det rette blomstersetup løfte opgaven til nye højder. Benytter din virksomhed sig af influensers, vil det rette blomstersetup, kunne være tilløbsstykket til ekstra meget opmærksomhed på de sociale medier. Netop blomstersetups i særklasse, som udskiller sig og udmærker sig på sociale medier, er vores speciale,.

Billedet til højre er fra et PR event på Formland messen, med TV-darling og influencer Christiane Schaumburg Müller og stifter af Lille Frøken Flora, nu All About Flowers , Camilla Christjansen.

 

Photoshoot

Skal produkterne præsenteres på bedste vis ved næste kampagneskydning? Så har vi stor erfaring med styling til kampagneskydninger og produkt præsentationer. Vi er en fast del af holdet hos bla. RAW af Aida. Derudover har vi af flere omgange bidraget med styling hos Nümph, Custommade, Selected, Nordisk Film mf. 

Vores team har en god forståelse for brandidentitet, og vil derfor kunne bidrage med en styling, som løfter produktet. 

Scene udsmykning

Som eksklusiv blomsterstylist hos Comwell HC Andersen Hotel Odense, Odeon og Odense Koncerthus, Aarhus Congress Center mf., har vi meget stor erfaring med udsmykning af events med bla. sceneudsmykning i alverdens størrelser. 

Vi er leveringsdygtige i alt fra store vægdekorationer, Scenedekorationer i flere meters højde, pyntning af scenekanten, opbyggelse af miljøer, podier og meget mere. 

Kontakt os for, at høre vores ideer til jeres event. 

Messestand

Blomster på en messestand, fremhæver dit produkt, og tiltrækker opmærksomhed fra de besøgende. 

Vi har flere års erfaring med styling af messestande i både ind-og udland. Vores løsninger har igennem flere år været præsenteret på bla. Formland, Maison-Objet, Ambiente, Christmas World og Formex. 

Mange løsninger kan udarbejdes hjemmefra og sendes udenlads – bla. denne omvendte blomstereng, som har prydet RAW’s messestand på både Maison-Objet og Ambiente i januar 2023. 

Vi tilbyder udarbejdelse af løsninger i vores egne produktionslokaler, inhouse hos vores kunder, eller direkte på messestanden, alt efter jeres ønske og behov. 

Personalefest

Skal i holde firmafest, så kan vi være jeres partner til oppyntning. 

Vi har med vores samarbejdspartnere mulighed for, at gøre oplevelsen helt unik til jeres firma. 

På billedet til højre, blev Aarhus Congress Center pyntet med en masse blomster i glasvaser, til Søstrene Grenes 50 års jubilæumsfest. I alt blev der pyntet omkring 700 vaser.