Erhverv

Vi forvandler visioner til realiteter

Skræddersyede udsmykningsløsninger

Vi tilbyder skræddersyede udsmykningsløsninger til alle typer erhverv i hele landet og har stor erfaring med blomsterstyling af hoteller, restauranter, butikker, gallerier m.fl., hvor vi bl.a. leverer friske buketter og tilbyder løbende udskiftning efter behov. 

Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde, og giver et bud på løsninger til jeres virksomhed, hvad enten det er en enkelt blomsterudsmykning som billedet til venstre (levering af vindues udsmykning til P.Hertz)eller en løbende aftale med udskiftning af blomster. 

Blomsterudsmykning

Når vi siger, at ingen opgave er for stor – så mener vi det. 

Vi har bla. stået for juleudsmykningen med tørrede blomster til Selected Femme/Hommes butikker i Danmark, Norge og Irland. Her er alle dekorationer blevet sendt til hver enkelt butik fra vores værksted i Middelfart. Den store dekoration på billedet, er blevet lavet inhouse hos Selected i Brande, og hejst op med lift.

Visse opgaver bliver smukkest af, at blive lavet på stedet. Her kommer vi ud og sætter det hele op for jer. 

Løbende udskiftning

Blomster og planter er med til at give en imødekommende stemning, og viser overskud. 

Vi kan fx levere buketter til receptionen, værelserne og restauranten. Derudover kan vi også stå for udsmykningen til store konferencer og fester.

Vi har et stort udvalg af vaser, skåle mm, som vi udlejer til formålet. Se mere under udlejning. 

Sammen finder vi ud af hvilken løsning, stil og farvesammensætning som passer bedst til jeres hehov. 

Vi er bla. eksklusiv leverandør til Comwell Hotels, HC Andersen i Odense, Odeon, og Odense koncerthus samt Aarhus Congress Center og leverer løbende til Bestseller, Cafe Hack (Aarhus Teater), Nümph mf.